Nyheder

Relaterede nyheder


Høring om nøgletal

29. maj 2015 - Af Rasmus Wiborg Steen

Regeringens oplæg om ændring af de lovpligtige nøgletal er nu sendt i høring hos en række involverede parter. .
Det er muligt for alle at sende et høringssvar til bygningsstyrelsen på loo@bygst.dk
Bemærkningerne skal være Bygningsstyrelsen i hænde senest onsdag den 10. juni 2015 kl. 12.00.

 

Debatindlæg: Behold dog nøgletallene

 

Licitationen har bragt et debatindlæg fra Helmut Melcher, salgschef Anker Hansen & Co. A/S. Overskriften er: "Behold dog nøgletallene," og Helmut Melcher argumenterer blandt andet således:

 

"Som salgschef hos Anker Hansen & Co. A/S har jeg gode erfaringer med at anvende nøgletalsordningen i vores egen organisation. For det første har nøgletallene en enorm markedsføringseffekt for vores virksomhed, idet vi kan fremvise en evaluering, der er foretaget af en uafhængig instans – det er noget, kunderne vægter højt.


Vi bruger i høj grad nøgletallene og vores Bygge Rating til at promovere virksomheden. Troværdig kommunikation er nøglen til succes for en entreprenør. Vi skal holde, hvad vi lover. Og det gælder naturligvis om at få troværdigheden implementeret i virksomhed, organisation og medarbejdere."

 


Vi anbefaler

 

Vi undres over, at bekendtgørelsen om de lovpligtige nøgletal skal hastes igennem. Men når det er sagt, så er vi blevet bedt om at komme med et høringssvar, og det gør vi naturligvis. Et svar, der blandt andet indeholder fakta og tal, der viser at evalueringer fremmer virksomhedens indtjening, højner dækningsbidraget, og viser at antallet af arbejdsskader falder.


Vores filosofi er, som den hele tiden har været: Du skal ikke evaluere på grund af lovkrav, men fordi det gavner din virksomhed.

 

Høring om nøgletal

Faktabox:


Debatindlæg i licitationen:

  • - "Som salgschef hos Anker Hansen & Co. A/S har jeg gode erfaringer med at anvende nøgletalsordningen i vores egen organisation. For det første har nøgletallene en enorm markedsføringseffekt for vores virksomhed, idet vi kan fremvise en evaluering, der er foretaget af en uafhængig instans – det er noget, kunderne vægter højt."

BNKI er udviklet og drives af